понеделник, 13 януари 2014 г.

Рецепта на деня: Печена тиква с мед и орехи

13.01.2014 / 11:40 часа0
1 кг обелена тиква; 
5 с.л. мед; 
1/3 ч.ч. смлени орехи; 
1 ч.ч. прясно мляко
Начин на приготвяне
Тиквата се нарязва на парчета с големина колкото кибритена кутия. Поставя се в тава, залива се с 1 ч.ч. вода и млякото. Пече се на силна фурна, докато се преполови заливката. Изважда се от фурната и с лъжица равномерно се добавя меда върху всички парчета тиква и се поръсва с орехите. Връща се във фурната и се пече, докато се запекат орехите.
Спонсорирана връзка

Няма коментари:

Публикуване на коментар